Over onze apotheek

Apotheek Ussen is een moderne apotheek midden in de wijk, gelegen tegenover huisartsenpraktijk Ussen. Er zijn gratis parkeergelegenheden en de apotheek is goed rolstoel toegankelijk.

Wij maken graag gebruik van de meest moderne technische ondersteuning voor onze processen, maar verliezen daarbij niet uit het oog dat zorgverlenen iets persoonlijks is. Wij streven dan ook naar zorg op maat. Daarnaast wordt u vlot, vriendelijk en kundig geholpen door onze gediplomeerde apotheekmedewerkers. 

Ons Team

Wij hebben een hecht en enthousiast team dat met plezier in de apotheek staat. De apothekers en assistenten in onze apotheek worden regelmatig bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op medicijngebied. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf dat zowel apothekers als apothekersassistenten opleidt.

U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo prettig en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek. Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers


Nancy de Groot
BIG: 59920313417

Rene Keuper
BIG: 69063720417

Emmy Keuper
BIG: 19061414317